TOO FACED CHOCOLATE BAR

Buna tuturor,

De cand am inceput sa acord o atentie sporita makeup-ului, mi-am dorit paleta Chocolate Bar de la Too Faced. Iata ca dupa o perioada destul de maricica am reusit sa o cumpar. Asta si pentru ca am profitat de o reducere de 20% la Sephora si nu mai rezistam ispitei 🙂
Sa va spun cateva cuvinte despre ea: pornind de la mirosul izbitor de ciocolata atunci cand deschizi paleta, cred ca au avut motive intemeiate de a pune un avertisment pe cutie: „nu este un produs care se maninca” :)). Fardurile contin si pudra de cacao in compozitie ceea ce le face atat de frumos mirositoare.
Paleta contine atat farduri mate, cat si sidefate, iar unele contin particule de glitter. Sunt foarte pigmentate si se estompeaza cu usurinta. Este o paleta care poate fi folosita atat pentru un machiaj de zi, cat si de seara, lasand posibilitatea de a schimba dintr-un machiaj cu tonuri de maro (calde sau reci) intr-unul cu putina culoare (mov sau grena).
A fost pe masura asteptarii aceasta paleta si imi pare foarte bine ca am reusit sa mi-o achizitionez.
O sa va atasez alaturat si niste poze cu un machiaj de zi pe care l-am facut in ziua urmatoare achizitionarii… Abia astept sa imi fac si alte machiaje cu aceasta paleta.
Ati incercat aceasta paleta? Va pup si astept comentariile voastre.
Hi everyone,

Since I started to pay attention to makeup, I wanted this palette from Too Faced, called Chocolate Bar. After a pretty long period, I managed to buy it. And that because I took a 20% discount at Sephora and I no longer resisted the temptation 🙂
Let me say a few words about it: from the smell of chocolate when striking wide open, I think they had good reason to put a warning on the box: „this product is not for eating” :)). Eyeshadows contain cocoa powder in composition, what makes them so fragrant.
Makeup palette contains both matte and shimmery and some of them contain glitter particles. They are very pigmented and fade easily. It is a palette that can be used both for a make-up day and evening, leaving the possibility of changing a makeup brown tones (hot or cold) in one with little color (purple or garnet).
This product fulfilled all my expectations, and I’m glad I managed to buy it.
Let me attach some pictures with the makeup I did the next day … I can’t wait to do other make-up using this palette.
Have you tried this palette? Kisses and I’m waiting for your comments.

Această prezentare necesită JavaScript.

Această prezentare necesită JavaScript.