eyebrows tattoo

Buna fetelor

As dori sa va povestesc patania mea cand am decis sa imi tatuez sprancenele….

Atunci cand am cunoscut-o pe aceasta doamna, mi-a facut impresia un persoane volubile, serioase si demna de incredere. Atunci, la primul seminar de make-up, nu am luat in seama ca asa numita „scoala” am identificat-o dupa indelungi cautari pentru ca nimeni nu stia despre locul unde se tinea cursul si dupa plata banilor nu mai reuseam sa dau de ea… In fine , asta a fost anul trecut, cursul a fost ok, femeia a reusit sa convinga…sa ma convinga de seriozitate si bune intentii… Am tinut o perioada legatura pe net, nu ca prietene sau amice, doar cat sa ramanem in relatia de client (eu) – prestator (ea). 

Acum ceva vreme, m-a anuntat pe FB despre oferta pe care o avea la augmentarea sprancenelor printr-o tehnica „speciala” de microblading la un pret imbatabil pentru mine si o prietena… Woww, mi-am spus…e foarte tare ! Nu numai ca am convins-o pe mama mea sa faca aceasta operatiune, am mai mers cu inca 4 prietene, convinsa fiind de calitatea celor ce se vor intampla…. Si s-au intamplat, dar nu cum ma asteptam. 

Dupa ce a incasat banii, doamna Mirela Ecobici, tehnicianul „desavarsit”,  ales pentru sprancenele noastre, a executat o operatiune de augmentare a sprancenelor dupa care i se poate aplica proverbul „pe afara vopsit gardul, inauntru leopardul”.

Una dintre noi, eu am fost total ghinionista si am mai si dezvoltat o reactie iritativa( nu alergica pe care o dezvolti la cel putin doua expuneri la elementul alergen) crunta la solutiile folosite de cea in cauza,astfel incat in loc de sprancene aveam un fel de coji, precum cele din copilarie atunci cand ne juleam cazand cu bicicleta. Si asta pe fata!!!!! Si mergi la birou cu asa ceva pe frunte… Prietenele mele mai „norocoase” au reusit sa nu dezvolte reactii dubioase sau infectii, dar nici nu au ramas cu ceva concret, dupa toata operatiunea. 

Revenind la „saraca de mine”, cand am vazut ca treaba nu e chiar buna, am apelat la tehnicianul meu, care, NU A FACUT NICIUN INSTRUCTAJ INAINTE SAU DUPA OPERATIUNE. 

I-am dat mesaje, telefoane, am incercat sa o contactez cumva pentru a-i prezenta „rezultatul nefiresc”, dar Mirela nu a fost deloc curioasasa sa se intereseze de starea mea, mi-a raspuns foarte sec  ca ”e posibil”. Uite ca nu a fost bine si dupa ce am stat 7 zile incercand sa o cred pe Mirela ca e ok, am considerat ca este necesar sa ma vada un doctor dermatolog. Am avut o reactie iritativa si infectie, lucru pe care il puteam diminua daca Mirela Ecobici  era o persoana interesata in mod real de starea clientilor ei. Fotografiile vor arata de ce a trebuit sa imi iau concediu…. Iar doamna Mirela Ecobici a spus ca nu e vina ei si nu se considera vinovata de nimic! Dar chiar si asa „nevinovata” si fara „nimic pe suflet”, s-a oferit sa imi returneze banii platiti. Teoretic, pentru ca practic, la prima propunere de intalnire nu a raspuns, apoi a raspuns cu intarziere ca nu e la cabinet, minciuni specifice unui copil speriat de prostia facuta. (Se pare ca nu am fost eu singura „greseala”). Dupa o anumita perioada mi-a specificat si faptul ca ea nu returneaza banii, pentru ca vina este a mea si ca sufar de alergii si i-am ascuns acest fapt. Una la mana, nu am avut vreodata vreo alergie si doi la mana, ar trebui sa fii nebun daca ai stii ca suferi de ceva si sa vrei sa iti faci singur rau, asa cum incerca ea sa ma convinga…. Pe bune? In lumea in care traiesc eu, nu cunosc persoane masochiste si dornice de a-si provoca durere!

Cum spuneam si mai sus, prietenele mele au fost „norocoase”, nu s-au infectat, dar nici nu le-a ramas nimic din pigmentul tatuajului. Si iarasi ea se ”absolva”de vina, spunand ca „d-aia se face retusul”.  Pai hai sa cautam pe dex ce inseamna retus – indreptare, corectare, deci NU refacerea de la zero. Si a spus ca daca nu suntem multumite, sa mergem la alt tehnician. Pai nu e bine sa iei banii si cand e sa faci retusul sa spui ca nu il mai faci? Cum vi se pare? Un alt tehnician te ia de la zero, deci banii pe prima sedinta au fost inghititi fara remuscari!

Oricum, una dintre noi a solicitat retusul, dar „eschivele” au continuat culminand cu o alta minciuna prosteasca, spunand ca nu este la cabinet din cauza unei urgente medicale, dar la ora programata initial ea era cu o alta noua clienta. Plus istericale, amenintari cu avocati, pentru nimic…ma rog, pentru prezenta „neautorizata” in cabinet :).

Va dati seama ca din cauza asta, unele dintre prietenele mele nu vor sa mearga la retus deoarece nu au nici cea mai mica speranta ca o vor mai gasi pe „madam experta”, calma, fara nervi, sau  ca la ”refacere” nu se va intampla acelasi lucru. Si pe buna dreptate! Nu e usor sa stai sa ai gripa 3 saptamani, sa nu te uzi deloc pe fata(la sprancene adica), sa ai grija la spalatul capului, demachiere, igiena, etc., sa iti cada cojile alea si sa arate ca o ”matreata” pe sprancene, sa induri taierea, sa nu mai spun ca dai bani pentru toate acestea si la final sa constati ca nu ti-a ramas absolut nimic….. este horror!

Probabil ca o veti gasi pe facebook sau pe net, dar IN NICIUN CAZ nu va luati dupa pozele postate pe facebook pentru ca realitatea este cu totul alta. Vorba aceea romaneasca la care am mai facut referire : „pe dinafara e vopsit gardul, inauntru e leopardul” :). 

Update: O singura fata din tot grupul a reusit sa isi faca retus si mi-a povestit ca atitudinea Mirelei a fost una schimbata la 180 grade. Extrem de amabila. Si pe langa asta, si-a pus la punct tot ce i-am reprosat: COMUNICAREA cu propriul client si respectul fata de acesta. De asemenea a pus-o sa semneze cu privire la interventie si i-au fost inmanate si instructiuni de ingrijire. De ce a fost nevoie Mirela de toata aceasta suferinta pentru ca sa iti arati respectul si interesul pentru binele si sanatatea clientelor tale?

Ideea e, ca acum pare ca noi avem ceva cu ea, ca suntem rele si de aceea scriu eu articolul asta… Dar nu, e doar o experienta traita, din pacate de data asta neplacuta, asa cum am scris si despre experiente placute…cititoarele mele sa fie informate…

Multumesc

Iata si o galerie foto cu motivul concediului meu 🙂

5 comentarii

  1. Aaaa, foarte serioasa doamna, sa inteleg ca eu am avut noroc cu o programare foarte promptă dar surprize am ajuns la salon si cand am sunat mi-a spus ca e o problema,nu are ce ii trebuie!!! A ramas sa ma contacteze pentru o noua programare dar din ce văd, cred ca eu sunt norocoasă ca am pirdut doar timpul cu neseriozitatea domnei Ecobici care nu a avut nici măcar bun simț sa ma anunțe ca nu are ce ii trebuie ca sa ma faca. Clar este neserioasă!!!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Cineva acolo sus te iubeste!😊

      Apreciază

  2. Si eu sunt una din „experientele” Mirelei Ecobici. Dupa prima etapa nu mi-a ramas mare lucru din pigment, acesta s-a dus cu tot cu coji.😠 Asa cum scrie in articol, aceasta doamna nu a facut instructajul necesar unei astfel de proceduri si cel mai grav lucru este ca nu a pus nicio clienta sa se dea cu crema.Eu chiar am insistat sa ma dau cu crema dar a spus ca nu e nevoie. Ce sa zic…stia ea mai bine , ca doar ea e profesionista…sau nu?😲
    Daca am incercat sa merg la ea la salon pentru a-i arta ce „opera” a iesit din mainile ei, a facut un adevarat teatru cum ca o amenint, o agresez si ca o sa cheme politia (ma intreb de ce n-a chemat-o ca eu m-am ofierit sa astept pana vine).
    Oricum nu cumva sa indrazniti sa spuneti ca nu v-a iesit procedura, ca la ea e toata lumea e multumita😃😃😃 si voi sunteti de vina. Daca din 10 cliente 1 iese bine ea se considera profesionista”👍”.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Si eu sunt una dintre clientele norocoase, daca pot sa spun asa. Desi nu m-am ales cu nimic in urma tatuajului (doar regretul dupa banii platiti in zadar, multe fire cazute din sprancene si o decolorare excesiva a acestora) macar nu am avut probleme de genul iritatiilor sau alergiilor. Ceea ce este foarte trist e ca aceasta „profesionista” care te pune sa nu te dai nici cu apa pe fata pana cad cojile (adica vreo 2 saptamani), iti spune ca nu a mai patit nimeni asa ceva, de parca tu ai fi singura in situatia asta. 😕 Trist … aveti mare grija fetelor !!!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Exact asta e situatia! Te face sa crezi ca e ceva in neregula cu tine. Nu-mi vine sa cred ca am avut incredere intr-o astfel de persoana!!! Si ca am recomandat-o atator fete😰

      Apreciază