Morphe Brushes Palette

Buna fetelor, voi ati incercat paletele Morphe Brushes?

Pe langa fardurile single despre care am scris intr-un alt articol, mi-am achizitionat si doua palete, respectiv 35O si 35N.

Initial cand am vazut paletele pe internet, am avut tendinta sa fug de ele pentru ca le asociam cu paletele alea de 120 de culori luate din Dragonul Rosu. Am ramas cu sechele pentru ca la prima scoala pe care am terminat-o ne-au pus la dispozitie asemenea palete. Jumatate din farduri se regaseau pe pometi😃… dupa ce ca eram la inceput si nu aveam experienta, nici produsele nu ne ajutau.

In fine, cand am citit pe net atatea pareri favorabile despre Morphe Brushes Palette, mi-am propus sa le incerc. Bine am facut!

Sunt absolut superbe. Adica poti avea calitate si la preturi accesibile. Chiar merita sa achizitionezi palete de la ei pentru ca ai de unde alege si primesti si calitate la pachet. Sunt foarte pigmentate si foarte putin prafoase. Adica eu nu prea am probleme cu caderea lor pe pometi. Chiar am fost impresionata. Bineinteles ca dintr-o paleta nu chiar 100% au aceeasi pigmentatie, dar 85% au o pigmentatie foarte buna. Paleta 35O este de vis. Are niste culori absolut superbe si se estompeaza foarte frumos!

Eu va recomand sa va achizitionati si voi, mai ales ca am auzit ca pe beauty bay au transport gratuit peste 18€ si vin foarte repede la posta. Eu nu stiam la momentul comenzii mele.


Asadar, voi ce pareri aveti despre aceste palete?

%d blogeri au apreciat: