„GIVEAWAY” cu si pentru frumos de la L’OREAL PARIS

Scriu acest articol in parte pentru ca trebuie si in parte pentru ca am descoperit o initiativa. O initiativa frumoasa si cumva neasteptata in lumea in care am ajuns sa traim. Ca make-up artisti incercam sa coloram, dar nu panze precum pictorii… „Panzele” noastre sunt chipurile doamnelor si domnisoarelor, femei cochete, care stiu sa aprecieze un machiaj discret si subtil sau dimpotriva incearca sa atraga atentia.
Si totusi lumea noastra desi plina de culori, nu e neaparat cea mai colorata, suntem prinsi cu totii in vartejul creditelor, job-urilor din multinationale sau nu, goana dupa cumparaturi, grija pentru cei apropiati si muuulte alte griji care ne fac uneori sa uitam de noi, de sufletul nostru, sa daruim, sa facem ceva pentru cei din jurul nostru. In general multinationalele sunt privite ca niste „entitati” cu personalitate proprie care mai degraba iau in loc sa ofere. Iar ceea ce lasa „sa plece” e facut tot cu o „doza de interes” sau pentru reclama. Fiecare e pentru el/ea. Pare un peisaj sumbru, nu? Numai atitudini, initiative calculate, reci, monocolore, fara suflet.
Dar, de curand am aflat de la colega mea de blog si prietena mea de initiativa L’Oreal Paris, Scoala de Beauty Blogging. Pe langa faptul ca te invata sa „colorezi” viata celorlalti si mai ales pe a ta prin scris, imagine, make-up, mai primesti gratuit si materialele „didactice” care urmeaza a fi folosite. Cat de tare??? Ba mai mult, e stimulata si antrenata competitivitatea, iar cei/cele mai bune sunt recompensati cu premii de substanta, ce pot influenta viitorul.
Dupa mine e un fel de giveaway, cu si pentru frumos. Chiar daca nu suntem in nevoie, precum cei carora le este adresat in general conceptul, nu inseamna ca nu meritam un gest frumos, sa primim ceva de la unii dintre cei mai buni. Pentru ca „dar din dar se face raiul”, initiativa asta nu va face decat sa ne convinga si pe noi ceilalti sa dam mai departe…cunostinte, frumos, multumire…
Cu ce se alege L’Oreal? In esenta cred ca nu e important, important e ca oricare dintre cele 30 de alese vor fi mai bine pregatite, vor sti sa promoveze „frumosul” lor si nu in general, ci pe canale de media bine definite si cu un loc aparte in „industria” de make-up. Cati dintre noi am avea ocazia sa invatam de la cei mai buni, care fac un act de „giveaway”, asa cum am mai spus. Foarte putini? Atunci, cum sa nu lauzi aceasta initiativa???
O zi buna sa aveti. XOXOXO

Adina

 

%d blogeri au apreciat: