Din nou… cosmetice PUPA

Hello girls

Vroiam sa va anunt ca mi-am terminat concediul si nu am uitat ca am o restanta fata de voi.
Am promis ca voi poza toate produsele Pupa pe care mi le-am achizitionat, relativ recent.
Asa ca, m-am gandit ca pe langa vorbe sunt bune si niste poze, asa ca mi-am facut un machiaj de zi cu fardul cremos mov si am folosit si rimelul Pupa Vamp. In momentul cand scriu acest articol, fardul este intact, asta dupa aproximativ 12 ore de purtare pe vremea asta caniculara, fara a folosi o baza in afara de fondul de ten.
Eu sunt super multumita de el, chiar imi place mai mult decat cel de la Wjcon pt ca nu imi usuca asa rau pleoapele. La cel de la Wjcon imi incretesc pleoapele dupa uscarea fardului. Nu as vrea sa ma intelegeti gresit… Sunt foarte rezistente, dar atunci cand se usuca iti strange pielea..
Si pentru ca am inceput cu „Pupa” in timp ce ma aflam in Grecia, sa va spun acum si cateva cuvinte despre aceasta destinatie de vacanta… Inainte de plecare, observam cu ingrijorare in media din Romania faptul ca acolo situatia e ingrijoratoare, ca sunt lupte de strada in orasele mari, ca nu se pot folosi mijloacele de plata electronice si alte grozavii. Cum aveam biletele de avion luate si rezervarea facuta, am plecat totusi, cu inima un pic stransa, dar…am zis „sa incercam marea cu degetul”. Dupa lupte si dispute legate de logica cu cei de la Tarom, am ajuns in Salonic, unde …surpriza…nu erau probleme. Mai precis, lucrurile erau cam ca anul trecut…aceeasi vreme calduroasa, oameni primitori, aglomeratie, etc. S-a spulberat inclusiv mitul imposibilitatii platii cu cardul… A mers :). Peisajul…superb, dar cam izolat, Resortul foarte frumos, dar singurul din zona, deci…ca si cum te-ai machia in continuu cu aceeasi culoare, dar per ansamblu…bine, ce sa zic? :))
Cu toate ca zice lumea ca au mai marit preturile, cred ca puteti merge linistite in Grecia in vacanta.
Va pup si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!

Această prezentare necesită JavaScript.

%d blogeri au apreciat: