CAKE EYELINER

Poate va intrebati ce este acesta. Raspunsul este urmatorul: este o pudra presata pe baza de apa. Practic arata ca un fard obisnuit, dar atunci cand il aplici cu o pensula uda, arata ca un eyeliner. Mie imi place foarte tare: cel putin pentru machiaj de zi mi se pare ca se lucreaza mai usor cu el. Ce ai de facut practic? Trebuie sa uzi pensula pentru tus, sa stergi excesul pe un servetel si sa inmoi pensula in „cake eyeliner”. In functie de cantitatea de apa, acesta are o pigmentatie mai mare sau mai mica. Avantajul este ca il poti corecta mai usor decat un eyeliner clasic, asta in eventualitatea in care „coditele” ochilor tai nu sunt simetrice☺️.

La ultima vizita pe care am facut-o la magazinul Melkior, am descoperit gama „cake eyeliner”. Este compusa din trei culori: negru, maro si mov pruna. Eu mi-am luat maro si pruna pentru ca imi doream niste culori pretabile machiajului de zi, iar cum negru nu ar trebui sa folosim in machiajul de zi, au ramas celelalte doua😉.

De cand le-am cumparat, le-am folosit zilnic si ma declar multumita.  E adevarat ca eu am un program mai lung si pot ramane machiata chiar si 12 ore, iar sper final parca nu mai are aceeasi intensitate, dar imi plac foarte mult pentru ca le aplic destul de rapid! Il puteti tine in geanta impreuna cu o mica pensula si cum oriunde se poate gasi putina apa, poate fi folosit cu mare succes.

Asadar, voi ati incercat acest produs? Va place?

Feel free to comment 😉

XOXO

(Fotografiile sunt reale, iar produsul  il gasiti aici)

%d blogeri au apreciat: