Apa micelara Bioderma si Garnier

Buna fetelor,
Va voi vorbi astazi despre solutia micelara. Eu de cand am descoperit apa micelara Bioderma pentru ten sensibil, mi se pare ca nimic nu este la fel de bun. Apa micelara Bioderma demachiaza ff bine tenul, nu irita ochii, curata si machiajul ochilor si cel mai important este faptul ca este destinata tenului sensibil si ai siguranta ca nu te va irita. Este adevarat ca nu este ieftina, dar nici o avere.

De curand am tot citit articole despre apa micelara Garnier si am spus sa o incerc, mai ales ca pretul este atragator. Ei bine nu stiu cum poate spune cineva ca este la fel ca Bioderma. Nu este. Poate este mai buna decat altele de pe piata, dar la fel ca Bioderma nu este. Nu are puterea de curatare la fel. Este ca si cum ai compara „beauty blender-ul” original cu unul care doar imita. Exact asta e senzatia mea: incearca sa faca, dar nu are acelasi rezultat.

In fine, daca ai un buget mai restrans merita sa iti achizitionezi apa micelara Garnier, daca vrei un produs cu adevarat bun, atunci cumpara Bioderma.
Va pup si sper ca am fost utila celor care cauta o parere a celor doua ape micelare😘.

  

%d blogeri au apreciat: