Emulsia hidratanta matifianta -Gerovital Derma+

Hello
Pentru ca aveam crema de fata deschisa de ceva vreme si necesita schimbata, am zis sa imi iau altceva. Mie imi plac cremele romanesti si astfel mi-am ales tot o crema din gama Gerovital, dar una dintre cele care fac parte din gama dermato-cosmeticelor. Am ales sa incerc „Emulsia hidratanta matifianta”. Este special destinata pielii grase si chiar imi place. Imi tine tenul hidratat si matifiat cateva ore bune. Chiar aveam tenul iritat inainte sa o folosesc si vad ca acum tenul meu arata foarte bine, fara bubitze. Aveam inima indoita cand am cumparat-o, dar chiar ma bucur de alegerea facuta.

Producatorul promite ca aceasta emulsie se bazeaza pe eficienta urmatoarelor ingrediente:

Sebaryl reglează secreţia sebumului, este astringent natural şi are efect matifiant, îmbunătăţeşte structura şi confortul pielii grase şi are efect antiiritant.

Dioxidul de Titan absoarbe excesul de sebum, iar efectul matifiant este accentuat.

Aquaxyl este un ingredient hidratant de excepţie, pielea este optim hidratată şi se normalizează procesul fiziologic de descuamare cu îmbunătăţirea microreliefului pielii şi diminuarea liniilor fine. 

Soothexul are un efect calmant, de reducere a înroşirii pielii.

Eu o folosesc de circa o saptamana si inca nu ma pot pronunta de efectele pe termen lung, dar de cele pe termen scurt sunt foarte incantata si mi se pare o baza buna de makeup ( pentru un machiaj de zi, bineinteles😉).

Voi ati incercat aceasta crema?

%d blogeri au apreciat: