Cupio Brow-Me si Melkior eyeliner thinner

Stiti ca atunci cand se lanseaza ceva, imi doresc sa incerc si eu produsele, pentru a va informa si pe voi despre acestea.

Astazi am facut un mic tutorial folosind cariocile pentru sprancene de la Cupio si apoi am vorbit putin si despre Melkior Eyeliner Thinner.

Brow-me Cupio, cariocile pentru sprancene sunt foarte asemanatoare cu cele de la Mac, dar au un pret mult mai mic. Este adevarat ca si cantitatea este mai mica la Cupio. Voi vedea cam cat timp o sa le pot utiliza. Eu mi-am luat nuantele Taupe si Ebony.

In ceea ce ma priveste,  neavand prea multe fire in spranceana, este nevoie de o culoare mai inchisa pentru a desena acolo unde nu am deloc. Ambele culori sunt reci si cu siguramta se vor potrivi multora dintre voi. Eu sunt super multumita de ele.

Melkior eyeliner thinner este un produs multifunctional: iti poti dilua eyelinerul, il poti folosi la un rimel uscat, la diluarea unui ruj, unui pigment, unui fard, etc. Este efectiv o necesitate! Are un pret foarte bun si astfel il claseaza ca fiind favorit in produsele din aceasta categorie. Este pacat ca cei de la Melkior nu il promoveaza mai mult.

Las aici un tutorial in care am folosit produsele mai sus amintite!

Se pare ca nu pot incarca aici filmuletzul, asa ca va pun un link catre instagram!

 

 

%d blogeri au apreciat: