INGLOT vs. RADIANT

Buna,
Pentru a face ca machiajul meu sa reziste cat mai bine, am tot cautat o baza de ochi care sa ma ajute sa imi tina sebumul departe de pleoape. Trebuie să recunosc ca ravnesc la cele scumpe precum Urban Decay, Benefit și Too Faced, dar inca nu am reusit sa ajung la „acei struguri”, deci voi spune ca sunt acri  (deocamdata).
Personal, am folosit baza de ochi de la INGLOT si, mai de curand, am incercat baza de ochi de la RADIANT.
O sa incept cu baza de ochi INGLOT
Ca orice baza de ochi, aceasta ar trebui sa ajute la mentinerea fardului pe pleoapa si la intensificarea culorii acesteia. La capitolul intensificare, aceasta baza de ochi nu se situeaza pe locul fruntas. As putea spun ca ajuta la mentinerea fardului de pleoapa fara sa se stranga, dar la mine a ajutat in jur de 8 ore. Este un progres, dar nu este ceea ce cautam eu. Cum cele 8 ore sunt numai la locul de munca, ar trebui sa se mai adauge inca 2 ore cel putin…
Ca descriere, baza Inglot este siliconata, de culoarea pileii, placuta la atingere, ambalata intr-un borcanas negru. Eu o intind cu degetul și trebuie pusa o cantitate mica pentru ca altfel duce la strangerea fardului in pliul ochiului. Pretul acesteia era de 39 lei, nu stiu daca a ramas la fel.
Baza de ochi RADIANT
Are o textura lipicioasa, de culoare transparenta, ambalata intr-un recipient de 5 ml. Aceasta baza de ochi este fabuloasa din punct de vedere al rezistentei fardului pe ochi fara sa se stranga si al intensificarii culorii….dar, din pacate exista un dar . Din cauza faptului ca este lipicioasa, nu poti „blendui” culoarea foarte bine. Pentru mine asta este o problemă. Am încercat să pun un fard „nude” imediat peste baza, dar tot nu am reusit sa blenduiesc asa cum sunt eu obisnuita… O sa ii mai acord timp, poate gasesc o metoda pentru a rezolva aceasta problema, pentru ca nu pot renunta la ea. Pot spune ca dupa 12 ore, cu un ten gras, fardurile au rezistat aproape intact pe pleoape. Ceea ce este WOW, nu? Si sa nu mai spun de pret care este intre 25 si 36 lei…
Daca ar fi sa va recomand una dintre baze ar fi cea de la Radiant daca aveti tenul gras sau cea de la Inglot daca nu aveti mari probleme cu tenul.
Am atasat fotografii comparative dintre cele doua baze de ochi si chiar un filmulet pentru a va forma o idee.
Pupici,
Aadinah

 

Daca vreti sa ma contactati direct, nu ezitati sa ma contactati cu formularul de mai jos:

%d blogeri au apreciat: