Make-up in progress II

mkp in progress2

Buna dragelor,

Astazi m-am gandit sa va prezint un “make-up in progress”, asa cum am mai facut-o. Astfel va voi prezenta etapele necesare pentru a exersa si voi singure.

1. Prima data trebuie pregatiti ochii cu un primer, iar daca acesta nu accentueaza culoarea prea bine, atunci puteti folosi peste si baza de la NYX – creionul jumbo, culoarea Milk. Acesta trebuie intins foarte bine pentru a nu se strange in pliul ochiului.
2. Etapa a doua este accentuarea pliului ochiului cu o culoarea care va tranzita catre arcada ochiului. Aceasta culoare poate fi aleasa dupa cum doriti: ori una calda, asa cum am ales eu, ori una rece si inchisa (maro, gri), singurul lucru pe care vi-l recomand este sa fie o culoare mata pentru a evidentia umbra (pliul ochiului).
3. Trecem apoi la aplicarea culorii mai inchise in coltul exterior si coltul interior al ochiului, lasand in centru ochiului zona libera pentru a aplica culoarea mai deschisa care va crea iluzia de lumina. Trebuie sa amestecam bine culorile pentru a nu se observa linii aspre intre culori. Eu am ales pentru realizarea acestui machiaj bineinteles INGLOT, preferatele mele (stiu ca suna a reclama, dar chiar imi plac). Am folosit culorile 428 pentru culoarea inchisa si 24 pentru lumina din centrul ochiului. Am uitat sa va spun ca puteti folosi in coltul exterior al ochiului, pentru ghidaj, banda scotch ;).
4. Conturam apoi si pleoapa inferioara cu aceleasi culori si in acelasi fel.
5. Urmatorul pas este accentuarea ochiului prin folosirea tusului, care ar trebui sa nu lipseasca la un machiaj de seara si aplicarea de gene false. Eu am folosit gene false cumparate de pe cupio.ro, care mi se par foarte naturale.
6. Sa nu uitam de conturarea sprancenelor si bineinteles de folosirea fondului de ten, a pudrei pentru fixarea machiajului si a blushului.

Sper ca v-a placut si ca exersati si voi un machiaj asemanator.

Va pup si nu uitati sa dati like blogului si paginii de Facebook cu acelasi nume 😉

XOXO

Ca de obicei, un formular de contact:

%d blogeri au apreciat: