Blush cremos de la NYX

Buna dragelor,
Astazi vreau sa va vorbesc despre un blush cremos, care se incadreaza in categoria “sanatate in obraji” . Acest blush imi este foarte drag pentru ca a facut parte din cadourile primite de ziua mea de la dragele mele prietene si colege de BlogulMeuDeMakeup.
Asadar, sa nu va tin in suspans, este vorba de NYX – Cream Blush, nuanta Glow.
Parearea mea despre acest blush este ca este minunat si mai ales destinat persoanelor care nu vor o definire precisa, ci una naturala. Are o culoare rozalie, care dupa ce este intins arata ca si cum ai fi facut cateva exercitii fizice si te-ai imbujorat. Are o textura cremoasa, usor transparenta. Spun asta pentru ca am mai avut un blush cremos de la KIKO si care era mult mai dens sau de fapt mai opac la aplicare. Eu personal o aplic cu pensula stippling, dar poate fi aplicat si cu degetele sau cu orice pensula cu perii sintetici.

In esenta, blush-ul cremos este un ruj pus intr-un recipient cu diametru mai mare si inaltime mai mica. In tineretea ei, mama mea folosea pe post de blush un ruj, pe care il intindea cu degetele, cel mai probabil pentru ca nu avea la dispozitie varietatea de pensule si farduri din zilele noastre. Acum insa, dimensiunea si forma recipientului blush-ului cremos par special potrivite, astfel ca folosirea unui “stippling brush” este foarte facila si chiar indicata pentru a obtine un machiaj fara asa numita “pata de culoare” (delimitarea exacta a culorii pe obraz), asa cum se poate intampla atunci cand se folosesc degetele. Oricum, in ultima instanta, modul de aplicare al blush-ului cremos tine de fiecare.
Asadar, sper ca v-am fost de folos cu parerea mea despre acest blush si nu uitati sa dati like paginii noastre: BlogulMeuDeMakeup.

Si, ca de obicei sa lasam si o fotografie sa „vorbeasca” :

blush
Va pup,

%d blogeri au apreciat: