INGLOT FOREVER

Da, recunosc! Imi place Inglot! Mult, chiar foarte mult. Atat de mult incat primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns la Timisoara, in concediu a fost sa merg la nou deschisul magazin Inglot. E drept, si baietii mei au fost de acord si chiar m-au insotit desi veniseram de pe drum, un traseu care durase vreo 4 ore. Revenind la Inglot, stiu, la fel ca oricine, ca nu sunt produsele „supreme”, cum le spunem noi (eu si baietii mei), dar raportul calitate pret mi se pare cel optim. Si nu, nu sunt platita de cei de la Inglot sa le fac reclama.
La show-room-ul deschis de foarte curand, am ajuns relativ usor, din piata centrala a orasului. Spun relativ usor pentru ca Google Maps imi indica faptul ca sunt pe strada Petre…cumva, lucru confirmat cu „amabilitate” de domnisoara de la terasa. Asa ca am fost nevoita sa cer indicatii suplimentare la numarul de telefon de pe Facebook, la care mi-a raspuns chiar proprietarul afacerii, Marius Lupu. Omul a afisat o amabilitate surprinzatoare, atat atunci cand am sunat pentru noi detalii despre locatie pentru ca ma ratacisem, dar mai ales cand mi-a prezentat „minunile” pe care le avea in magazin. Nu pot descrie in cuvinte senzatia pe care o incerci, atunci cand vezi atatea produse perfect aliniate, aranjate pe nuante, tipuri, etc… e ceva de vis pentru orice pasionat de make-up (la fel ca si la magazinul din Bucuresti).
Trebuie sa recunosc faptul ca mi-a placut mult stilul de prezentare adoptat, locatia si intregul magazin in ansamblu. Desi spunem „show-room”, este vorba despre un spatiu primitor, mobilat cu eleganta la etajul 1 al unei vile dintr-o zona linistita, care parca iti creeaza toate conditiile sa alegi in liniste, langa Facultatea de Constructii din Timisoara, parca. Din cate am inteles, la parter are si scoala sa de make-up si un salon de infrumusetare. Una peste alta, atat amplasamentul cat si aranjarea locatiei mi-au placut. Toate acestea au fost completate de aritudinea surprinzator de deschisa a proprietarului, care desi se apropia ora inchiderii, mi-a prezentat atat produsele din magazin, dar cel mai important, si mici trucuri de folosire a lor, ceea ce ma face sa cred ca e un bun indrumator… Am avut timp suficient sa ma uit, sa aleg, sa compar, in fine, am avut tot timpul numai „pentru sufletul meu”, prezenta proprietarului fiind una discreta dar amabila in acelasi timp.
Evident, ca in asemenea conditii nu aveam cum sa plec cu mana goala de la Inglot Timisoara, unul dintre pigmenti, 85 Inglot – mov-visiniu cu reflexe verzui, fiind deja folosit la un machiaj acasa.  Desi poate „baietii mei” nu vor fi de acord cu asta, a fost cam cea mai placuta ora petrecuta in orasul de pe Bega, dar asta e o alta poveste…
Va atasez si cateva poze sa va faceti o idee despre magazin si, bineinteles, produsele pe care mi le-am achizitionat, fara reducere sau alte beneficii, asa cum ar putea crede carcotasii :). Raman insa un fan declarat al marcii si voi merge ori de care ori voi avea drum la magazinul Inglot din Baneasa Shopping City, despre care voi scrie cu o proxima ocazie.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

DSC02904 DSC02896 DSC02894 DSC02893 DSC02895 DSC02897 DSC02898 DSC02900 DSC02901 DSC02902 DSC02903 DSC03039 DSC02905

%d blogeri au apreciat: