Ascutitoarea mea „minune” :)

Buna fetelor,
As vrea sa va impartasesc un secret. Pentru tehnica creionului ai nevoie de un creion cremos, dar si de o ascutitoare foarte buna, pentru a nu-l irosi. Ascutitoare? Un necunoscator ar zice ca e suficient sa mergi la o librarie si ai ascutitori pe alese. Eu cred ca nu e chiar asa.
Cunoasteti senzatia de nervi cand vrei sa iti ascuti creionul si i se tot rupe varful in ascutitoare? Frustrarea cea mare este cand constati ca mai ai jumatate din creion si tu de fapt nu l-ai folosit?. Ei bine, dupa ce am simtit asta pe pielea mea de cateva ori, am tot cautat si am gasit ascutitoarea „minune”. Normal ca nu am stat pe ganduri si am cumparat-o pe loc de pe pagina de facebook „lectii de machiaj„. Bine, initial m-am ghidat dupa descriere si amabilitatea vanzatorilor, dar pe urma mi-am dat seama de calitatile ei si atunci mi-a venit si ideea acestui review. De ce spun ca e ascutitoarea minune? In primul rand pentru ca e ascutita foarte bine. Apoi, pentru ca are atasat un dispozitiv sa te ajute sa faci creionului varful rotund daca ai nevoie pe linia conjunctivei sau cu varful ascutit daca il folosesti la tehnica creionului. Asta mi se pare chiar genial. Unde mai pui ca are si suport de fixare pe deget(e) in timp ce se ascute creionul. Cat de tare?
Pretul nu este unul foarte mic, costa 20 de lei, dar cred ca face toti banii. Fie si numai linistea ta psihica si tot e ceva. Plus „inovatiile” pe care nu le-am mai intalnit pana acum :).
Pe langa asta, cei de la firma sunt foarte amabili, indiferent de valoarea comenzii. Domnisoara cu care am luat eu legatura a fost foarte amabila, mi-a dat toate detaliile necesare, iar comanda a ajuns la mine fix a doua zi. (sper sa fie la fel de prompti si cu un like pe pagina mea de facebook :)) ).
Mie mi-a placut mult ascutitoarea asta, poate ar trebui sa o incercati si voi.
Iata si pozele cu „obiectul discutiei”(sunt cele oficiale ale comerciantului):

Va pup

image2image3image1

%d blogeri au apreciat: