My WJCON make-up.

Buna dragelor,

Am citit pe alte bloguri ca s-a deschis un nou magazin de make-up in Bucuresti. Intrebarile evidente, cine, ce unde? Asa ca am pornit in cautarea adresei si in scurt timp am ajuns in „locul minune” – WJCON, pe strada Selari in centrul istoric. Nu puteam sa ratez ocazia si sa nu trec pe acolo…

Stiu pana acum ca este un brand made in Italia, mai exact „made in Milano”, similar firmei KIKO, pe care l-am vazut in acelasi oras. Produsele, sustin angajatele, sunt la aceeasi calitate, dar la un pret mai accesibil. Pretul e intr-adevar accesibil, dar ramane de vazut calitatea (va tin la curent).

Mi-a placut foarte tare micul magazin, este cochet, frumos amenajat, iar domnisoarele foarte amabile si dornice sa iti arate toate produsele lor. Au o multime de farduri de ochi: pudra, pulbere, crema, spuma si sub forma de creion.  Le-am testat in magazin si mi-au parut pigmentate si nu par a fi prafoase. De asemenea au toata gama de make-up: pudre, fonduri de ten, rujuri, creioane, oje, etc. Preturile sunt foarte accesibile.

Contrar proverbului „la pomul laudat sa nu te duci cu sacul”, eu am fost. Si nu m-am intors cu sacul gol, normal 🙂 Iata ce mi-am ales eu: un ruj mat (chiar cautam aceasta culoare – o combinatie intre maro si roz) se numeste Rosa Antico; un creion care se potriveste acestui ruj: Vintage Rose; un fard crema albastru regal ( este superb si foarte foarte rezistent – am facut machiajul „blue smokey” pe pagina mea de facebook puteti vedea si eventual admira culoarea). Mi-am mai completat si trusa de make-up pentru ca imi lipsea o paleta corectoare, pe care am gasit-o la ei. Kit-ul corector cuprinde 3 nuante de bej, verde, mov si un maro inchis pt contouring.

Mie mi-au placut produsele lor si cred ca le puteti face o vizita atunci cand vreti sa va achizitionati un produs nou.

Va pup si astept comentariile voastre dupa ce va arat si produsele.

IMG_0586 IMG_0589 IMG_0591 IMG_0593 IMG_0594

IMG_0161

 

 

 

%d blogeri au apreciat: