Paulina „strikes” again

Dupa cum am mai spus, sunt fan al Paulinei Buldumea – M.U.A., deci nu aveam cum sa ratez, probabil, cel mai recent curs la care ea a fost trainer. Asa ca, am decis ca ar fi foarte bine si dragut sa mai exersez „tehnica eye-liner-ului”, pentru ca de la ultimul master class, nu prea am mai exersat asa ceva. Zis si facut, m-am inscris la seminarul organizat de Laura Raduta prin si pentru Style IQ-Diva Hair.

So, pe 9 mai, de ziua Europei, cu emotiile de rigoare mi-am luat bagajelul (aka mini-trusa mea de machiaj) si m-am deplasat incetisor catre Piata Universitatii unde s-a tinut seminarul. Lume…nu te calcai pe picioare, dar suficienta pentru o atmosfera placuta si numai buna sa inveti ceva.
Acum urmeaza laudele pentru Paulina, dar sunt meritate pentru ca are o fire deschisa si prietenoasa astfel incat nu poti sa nu o indragesti. Dar cel mai important, nu e asta, e faptul ca iti ofera fara rezerve (a se intelege figuri sau fitze de atostiutor) orice informatie ai nevoie, pentru a intelege si practica orice te invata, nu numai aceasta tehnica. Teoria ca teoria, dar in mod evident, cel mai complicat a fost cu practica, respectiv sa exersam „pe viu” ceea ce a prezentat Paulina (acum sa vezi distractie, ma gandeam…).
Bila alba pentru organizatori a fost aceea ca au avut pentru fiecare participant cate un model, deci avantaj noi. Partea „mai putin alba” a fost ca ne-au chemat cu produsele noastre, deci avantaj ei pe de o parte dar si noi pe partea celalta pentru ca foloseam „echipamentul” deja cunoscut.
Revenind la modele, ma consider o norocoasa. Modelul meu, a fost o domnisoara (evident) frumoasa si rabdatoare, cu o placere deosebita in a poza si a rezista sedintei de machiaj astfel ca m-a ajutat si pe mine sa ma destind. Nu de alta, dar am vazut si multe MUA mai experimentate decat mine si nu mi-ar fi placut sa fiu ultima „din curtea scolii” :). In final cred ca m-am descurcat binisor, dupa mine chiar mai bine decat la prima incercare, cea din luna decembrie 2014.
Aaaa, ca sa nu uit: am avut placerea si bucuria sa o cunosc pe Emilia Ungureanu, un MUA pe care eu o apreciez foarte foarte tare.
Si ca orice laureat la Oscar, multumesc Paulinei pentru cele prezentate, organizatorului, Laura Raduta si modelului meu pentru rabdare.

Va pup si va las cu pozele machiajului pe care l-am facut, desi fotografiile „profesionale” facute cu un aparat foto de buzunar nu sunt chiar cele mai bune, mai pe scurt e mai bine in realitate decat in poze 🙂
XOXO

Această prezentare necesită JavaScript.

%d blogeri au apreciat: