„Best Selfie Inglot”

Stiti vorba cu soarele si strada? Daca nu…va spun eu : „lasa mama ca o sa iasa soarele si pe strada ta…” Asta imi spunea mie bunica mea, atunci cand eram la tara si ceva ma nemultumea sau ma facea sa sufar. Acum sa revenim la prezent.
Ca orice MUA care se respecta, sunt abonata la noutatile Inglot Romania, pe pagina lor de Facebook :D. Asa ca am aflat despre concursul pe care l-au initiat acum cateva zile, „Best Selfie Inglot”. Cum adica selfie cu Inglot??? Iata asa: pe pagina lor de Facebook trebuia postata o fotografie sau mai multe, cu produse Inglot si o fotografie la magazinul Inglot. Cum eu de obicei nu castig nimic cand particip la vreun concurs, initial nu am vrut sa particip. Cu toate astea, in data de 03 octombrie am vazut un anunt ca mai sunt doua zile de inscriere. Pentru ca eram „in exercitiul functiunii” si aveam unele din produse la indemana, am spus hai sa fac si eu o poza, mai ales ca Inglot e bine reprezentat la mine in trusa de machiaj.
A doua zi, musai sa ajung la magazinul din Baneasa si sa imi fac acolo o poza pentru ca asa era cerinta. Asa ca i-am luat pe ai mei cu catel si purcel si musai la magazin pentru poza. Acolo m-a intampinat Andreea, foarte de treaba, evident. (la fel ca toate fetele din magazin). Practic am trimis pozele pe ultima suta de metri, ca la maraton, ce mai .
Ei bine, initial au fost 5 premii cu valoarea de 200 lei. Dar cand doamna Marinela Mirea a vazut ce de super selfie-uri spectaculoase :), a suplimentat locurile cu alte 5 premii in valoare de 150 lei. Eu m-am aflat in aceasta categorie.
Acum, ce sa mai zic, m-am bucurat enorm pentru ca a fost prima oara cand am castigat si eu ceva️. Astfel m-am prezentat entuziasmata la magazin sa vad in ce consta premiul meu. Premiul este unul frumusel, normal ca nu din ultimele colectii, dar sunt foarte dragute.
Eu ii multumesc inca o data doamnei Marinela Mirea si Inglot, pe care o ador si va las cu pozele produselor primite.
Va pup si ne auzim/vedem curand 😉

Această prezentare necesită JavaScript.

 

%d blogeri au apreciat: