Tehnica acuarelei. „Adevar sau provocare”?

Buna tuturor,

Stiu ca nu am mai scris de mult, dar vreau sa indrept aceasta situatie… Acum trebuie sa ma intelegeti si pe mine, mai ales ca am fost si la curs saptamana trecuta. Si cum nu sunt o zgarcita, va spun si voua despre ce e vorba :).
Nu stiu daca aveti idee, dar tehnica acuarelei este fascinanta, o adevarata provocare si orice make-up artist care se respecta ar trebui macar sa aiba idee despre aceasta tehnica. Cum pe Emilia Ungureanu o stiam de la un curs anterior, am considerat-o persoana potrivita sa ma pregateasca in aceasta tehnica. Munca ei imi place tare mult asa ca atunci cand m-a invitat la seminar, a fost o adevarata bucurie. Cu emotia de rigoare, dar mai ales curiozitate sa vad si eu cum se fac machiajele parca desenate de un pictor priceput, m-am prezentat la data stabilita in locatia comunicata si am inceput activitatile. In prima zi, cam lunga, am avut teorie si am observat indeaproape modul in care se compun aceste machiaje. De fapt, am vazut cum le compune Emilia. E un fel de arta, ce sa zic…nu cred ca toata lumea poate face asa ceva, dar mai ales nu oricine te poate invata cum sa faci si tu la fel. Si cum teoria e teorie, dar practica ne omoara, in ziua urmatoare a trebuit sa punem in practica si noi cam tot ce ne-a prezentat Emilia in prima zi. Exista o vorba, „cu rabdarea treci marea”… Asa si noi, mai incet, mai repede, am reusit sa compunem ce ne-a transmis ea. Dar nu asta a fost important, ci faptul ca modul in care a reusit sa transmita informatia si meticulozitatea Emiliei, cred ca m-au ajutat sa reusesc sa compun si eu un astfel de machiaj :). Da’ stiti ce e cel mai dragut la ea? Ca reuseste sa iti transmita mesajul in asa fel incat sa intelegi fara sa ajungi sa te simti aiurea si cel mai important, sa nu ramai cu machiajul „in drum”, adica urat, crezand ca asa trebuie sa fie, cu incurajari „false” :D. Si asta e lucru mare. Spun asta in urma unei experiente anterioare, despre care nu vreau sa mai amintesc acum…
Acestea fiind spuse, va las sa vedeti machiajele executate de mine sub indrumarea Emiliei Ungureanu, careia ii multumesc pentru rabdare ;).
Va puuup

Această prezentare necesită JavaScript.

%d blogeri au apreciat: