Noutati de la Melkior

Hi girls!

Acum doi ani nu aveam o parere foarte buna despre Melkior, dar cu timpul m-am imprietenit cu fardurile lor si mi se par foooarte bune. E drept ca sunt putin „prafoase”, adica atunci cand le atingi cu pensula, se destrama putin, dar am incercat si fardurile Makeup Geek, de exemplu, si sunt la fel. In schimb, la pigmentatie, unele dintre ele sunt dementiale. Sunt foarte pigmentate si nu te chinui cand faci un machiaj sa aplici nu stiu cate straturi. Ca pigmentatie, mie mi se par chiar mai pigmentate decat Mac. Este adevarat ca cele de la Mac nu se destrama asa cand pui pensula pe ele, dar si pretul este de 4 ori mai mare, asta sa nu vorbesc despre gramaj. Cele de la melkior au un gramaj generos de 3,2 grame. Ma bucur ca sunt atenti la feedbackul clientilor si colectiile noi sunt din ce in ce mai bune. Acum au denumiri si sunt trecute pe spatele „pastilei”.

Ma scotea din minti faptul ca nu scria nimic pe ele si nu mai stiai ce ai in colectie.

Din cate stiam eu, ele erau la inceput made in France, iar acum sunt made in Italy. Daca aceasta schimbare este cea responsabila pentru calitate, atunci tot inainte!

Ultima colectie este fenomenala. TREBUIE sa le incercati. Fardurile metalice au o pigmentatie asemenea celor din noua colectie Makeup Forever. Pai atunci de ce sa nu dai 17 lei in loc de 90???

Hai sa vedeti niste swatchuri:

PINK CHAMPAGNE
20170111-melkior-champagne

COPPER GLOW

20170111-copperglow

STEEL

20170111-still

BRIGHT NUDE

20170111-bright-nude

FROSTED PURPLE

20170111-frosted-purple

TAUPE, SIENNA si CINNAMON ( de la stanga spre dreapta)

20170111-taupe-sienna

Mie mi se par uimitoare, pe bune… Si cele metalice si cele mate.

Gata! Am devenit fan al acestor farduri si ma bucur ca poti gasi calitate la preturi accesibile :D.

Va doresc o iarna usoara si astept parerile voastre despre aceste farduri!

XO XO XO

%d blogeri au apreciat: