Gel pentru conturarea sprancenelor de la Melkior

Ce ne aduce iepurasul de la Melkior? Nu ati auzit noutatile? Este vorba despre gelul pentru conturarea sprancenelor. De cum am auzit vestea, mi-am propus sa il incerc pentru a va impartasi si voua parerile mele.

Produsul este fabricat in USA si contine 7 ml produs. Cand l-am asezat pe mana mi-am dat seama ca e cam subtire ca si consistenta, dar cine stie. Poate isi face treaba😊. Cand se usuca, se ia foarte greu, cu siguranta este waterproof pentru ca am incercat sa il spal si cu protex si nu s-a luat.

Ca si nuante, la magazinul de la Afi erau diaponibile 3 nuante: blond, neutral si medium. Eu mi-am ales nuanta neutral pentru ca este mai rece, un fel de taupe. Nuanta blond este una calda, iar pe cea medium nu am incercat-o.

Consistenta lui este una cam subtire si azi dimineata, cand am incercat sa imi conturez sprancenele, nu am reusit deloc sa imi dau forma cu care sunt obisnuita. Chiar m-am enervat 😤. Nu ramanea pe piele, parca il mutam de colo colo. Din pacate, imi pare rau ca l-am cumparat😔.

Pretul lui este de 40 lei fara reducere, dar nici nu se compara cu cel de la Nyx.Va pup si sper ca v-am fost de folos!

%d blogeri au apreciat: