MAC STUDIO WATERWEIGHT

 Buna fetelor,
Nu stiu exact cum preferati voi sa fie fondul de ten, dar eu pe parcursul zilei imi doresc un fond de ten cu acoperire mica, care sa se simta usor pe fata. Practic caut un fel de BB cream, dar pentru ca eu am tenul gras, nu am fost multumita de rezistenta niciunuia existent pe piata si de la care sa nu imi apara cosuri. Eu am aceasta problema: imi apar foarte repede cosuri de la fondurile de ten gen drugstore😩. Probabil ca sunt sensibila la un ingredient, dar nu stiu care!

Acum vreo 2-3 luni am intrat in magazinul Mac si am zis sa incerc fondul lor de ten WATERWEIGHT. M-a surprins in cel mai placut mod. Este exact ceea ce cautam eu: usor, se simte placut pe piele, imi rezista foarte bine pe ten( mai ales daca pun si un primer). Dupa cum ii este si numele, este pe baza de apa (nu pe silicon) si ce sa mai spun ca are factor de protectie 30 si este un mare avantaj ca nu trebuie sa mai folosesti creme de protectie. 

Fondul de ten se afla intr-o sticluta cu pipeta, nu prea prinde suficient produs pipeta respectiva, dar din 2 operatiuni termini toata fata. Trebuie sa aveti grija sa nu va cada pe jos pentru ca se va sparge😔.

Am o problema cu fondurile de ten Mac in sensul ca sunt cam portocalii la nuanta, este destul de greu sa gasesti nuanta dorita (vorbesc in general, chiar si pentru cliente), dar la acesta nuanta NC 20 se potriveste perfect tenului meu.

Ce sa va mai spun, pentru mine este perfect pentru vara! Inca nu l-am testat la temperaturi extreme, dar niciun fond de fen usor nu rezista toata ziua pe temperaturi de 40 grade. Vom vedea si eventual voi face un update.

Sper ca v-am fost de folos daca erati in cautarea unui astfel de fond de ten. E adevarat ca nu este foarte ieftin, costa in jur de 140 lei😤. 

Va puuup


%d blogeri au apreciat: