Fondul de ten Le Fluid -Paris Berlin

Buna fetelor,

Am tot vrut sa scriu despre fondul de ten Paris Berlin Le Fluid de ceva vreme, dar nu apucasem sa il testez personal pe o perioada de peste 8 ore, fapt pentru care am tot amanat acest articol. Dar pana sa il cumpar am tot cautat pe net pareri despre el si nu prea gasesti multe articole. Mie personal imi place sa citesc mai multe pareri ( de la persoane diferite) inainte de a-mi achizitiona ceva nou.

De Revelion am folosit acest fond de ten si mi-a placut ca a rezistat foarte bine la efort, pentru ca am dansat ceva si am transpirat si cand am ajuns acasa, totul era intact. Eu am nuanta cel mai des folosita, respectiv LFC 20, care are subton galben. Am luat cantitatea de 50 ml pentru a-l proba ( au si cantitatea de 100 ml, fiind si foarte avantajos la pret). Din pacate nu imi mai aduc aminte exact pretul pentru ca am cumparat mai multe produse, dar cred ca in jur de 130 lei.

Bronzerul, blushul si iluminatorul s-au asezat foarte bine peste fondul de ten( stiti ca pot exista si situatii in care pot lasa pete😏).

Initial are o textura mai lichida si apoi se fixeaza pe fata, adica ai timp suficient sa il “lucrezi”, nu ca la unele fonduri de ten la care trebuie sa te misti foarte repede. Acoperirea este medie, eu personal l-am aplicat intr-un singur strat, nu stiu sa ca spun cum arata in mai multe straturi, dar mie personal mi-a lasat o impresie foarte buna, fapt pentru care o sa imi cumpar varianta mare data viitoare.

Va pup si daca ati testat acest fond de ten, poate imi spuneti si mie ce “relatie” ati avut cu el😊💋💋💋!

Update:

Am tot folosit acest fond de ten si mi se pare indispensabil din trusa mea. Se aseaza minunat pe un ten uscat (hidratat foarte bine in prealabil) si la fel de bine se aseaza si pe un ten normal/mixt. Arata foarte natural, nu incarca deloc. Am facut chiar si un filmulet ca sa va dati voi seama😘

Iar machiajul final este aceasta:

Un comentariu

  1. Diana S. · ·

    Și eu sunt foarte mulțumita de el. Îl folosesc de câteva luni bune atât pentru mine cât și pentru clientele mele😊😍

    Apreciază