Mac Waterweight Concealer

Buna fetelor,

Acum vreo 2 luni de zile am avut mari probleme cu oboseala. Eram extrem de obosita si nu reuseam sa ma odihnesc suficient, lucru care se vedea bineinteles pe tenul meu. Aveam pielea mult mai uscata si zona ochilor mai inflamata. Din acest motiv am cautat un anticearcan mai fluid, mai hidratant. Si am gasit MAC Waterweight. Este un anticearcan pe baza de apa, cum ii spune si numele, in consecinta este foarte fluid. Cand l-am vazut asa de fluid nu imi inchipuiam ca are acoperire prea mare si nici nu credeam ca va tine toata ziua pe tenul meu.

Ei bine, maaaare surpriza. Nu imi dau seama cum functioneaza! Adica cum cu o picatura imi acopar zona cearcanelor🧐… serios, cu o picatura poti acoperi ce ai de acoperit.

Initial mi-am luat nuanta NC20 si era puuutin mai inchis decat tenul meu, ceea ce m-a facut sa imi cumpar si nuanta cea mai deschisa, adica NC15. O sa vedeti in poza ca pun o picatura dintr-o sticluta si o alta picatura din cealalta sticluta! Il estompez cu degetele sau cu buretelul si apoi il fixez cu pudra si se mentine pana seara fara probleme, fara sa se stranga. Imi place si ambalajul ca are un picurator si nu risipesti produs😊.

Este minunat. Il puteti trece pe wish-list, cele care au zona ochilor piele mai subtire sau mai uscata. Nu l-am incercat pe ten matur, dar cred ca e o investitie buna👍.

Voi l-ati incercat?

%d blogeri au apreciat: