Searching for an eye cream

Buna fetelor,

Ati trecut cumva de varsta de 30 de ani si au inceput micile riduri sa isi faca prezenta?

La mine varsta de 40 bate la usa si ma stresau foarte tare ridurile de expresie din jurul ochilor, care au devenit mai evidente. Am tot cautat o crema foarte hidratanta pentru a le mai diminua si parca nu eram multumita de niciuna! In luna martie mi-am cumparat celebra crema pentru ochi de la Kiehl’s. Ma refer la Creamy eye treatment with avocado. Am folosit-o zi de zi timp de 5 luni de zile si din pacate nu am observat o imbunatatire a situatiei 😏. Voiam sa incerc altceva, dar parca nu voiam sa dau milioane de lei.

La o vizita prin magazinul Mega Image, uitandu-ma la raftul cosmeticelor, m-am gandit ca ar fi bine sa incerc o crema ieftina, dar care are o poveste in descrierea ei😬. Ma refer la Apidermin! Este pe baza de laptisor de matca si vitamina A!

Am dat pe ea 9 lei si pot spune ca sunt foarte multumita. Este foarte grasa si pun un strat generos seara inainte de culcare si o las asa peste noapte. Si ce credeti? Dimineata, zona cearcanelor arata foarte hidratata! In concluzie, avem un castigator 💃💃👌🏻.

Voi ati incercat aceasta crema?

Ce parere aveti despre ea?

%d blogeri au apreciat: