Masterclass marca Alexandra Turkoane

Buna fetelor,

In acest weekend, respectiv pe 9 martie, am participat la un Masterclass sustinut de Alexandra Turkoane. De un an de zile imi doresc acest lucru, asa ca sotul meu a reusit sa imi faca un super cadou de 8 martie😬.

Sa va povestesc putin despre ea: masterclass-ul a fost fara cusur😊. Cand am intrat in sala, pe scaune fiecare participanta a primit un goodie bag din partea sponsorilor. Si ce credeti? A fost ceva woooow: foarte multe produse de makeup. Toate acestea sunt meritul ei pentru ca s-a straduit sa stranga multi sponsori care sa puna la dispozitie aceste bunatati😋. O sa vedeti pozele cu ele ca sa va faceti o idee! Nu s-a asteptat absolut nimeni sa primeasca atatea cadouri: pigmenti AMA si NYX, sculpting Inglot, fond de ten si ruj NYX, gene Spendor, Glittero si de la Magazinul de gene, card de fidelitatea Cupio, voucher reducere Bobbi Brown, Splendor, Cineccita…. cred ca le-am amintit de toate. Va vine sa credeti?!?!?!

Ea a sustinut doua machiaje: unul de mireasa si unul alungit si colorat, fiind chiar semnatura ei! Despre machiaje ce sa va spun? Sunt spectaculoase, dar deja stiam acest lucru si cred ca si voi! S-a ridicat la nivelul asteptarilor si chiar le-a depasit. Este o persoana calda, foarte bine pregatita si care reuseste sa transmita ceea ce stie!

In cadrul demonstratiei s-a facut si vanzare de produse: pensulele Leonardo(sunt dementiale) si produse Forever52 si Character. Clar nu te puteai abtine. Pe masura ce machia si aplica diferite produse, iti venea sa iti cumperi din toate😊.

M-am simtit minunat, asa cum am vazut la demonstratiile facute in alte tari!

Cand voi merge la urmatorul Masterclass, stacheta va fi destul de ridicata, asa ca voi avea asteptari mari si sper sa nu fiu dezamagita. Vinovata e Alexandra, pentru ca de acum voi avea termen de comparatie😎.

Daca aveti ocazia, sa nu ezitati!

Va puuup fetelor si va las pozele

%d blogeri au apreciat: