SVR Sun Secure

Buna fetelor,

Nu ne-am mai auzit de mult… cum v-a afectat perioada pandemiei?
A fost o perioada mai putin placuta, dar ce sa facem, nu ne putem programa viata in asa fel incat sa avem numai momente fericite! Trebuie sa trecem cu fruntea sus!!

Acum sa va povestesc depre ultima mea descoperire in materie de protectie solara! Am cumparat acest produs cu inima stransa deoarece nu mai citisem despre el si nu stiam la ce sa ma astept.
Este vorba despre SVR Sun Secure – Ecran mineral teinte (spf 50+).
Exista doua variante, una pentru ten uscat si alta pentru ten normal mixt. Bineinteles ca eu am ales varianta destinata tenului meu mixt.
Vreau sa va spun fetelor ca acest produs m-a cucerit de cand l-am probat pe mana: zici ca e fond de ten. Are acoperire medie si o rezistenta indelungata. Nu imi luceste deloc tenul de la el ( dar nici nu au fost 40 grade).
Produsul ofera o protectie foarte inalta avand 100% filtre minerale. Nu contine parfum, este non-comedogena. Ce sa mai, perfecta pentru ten sensibil🙂
Cel mai important: este rezistent la apa, transpiratie si frecare, tocmai datorita acestor calitati, dupa 12 ore inca exista pe fata mea😬.
Singurul inconvenient este ca are culoare universala, ceea ce inseamna ca atunci cand ma voi bronza, probabil ca nu mi se va mai potrivi!
Va las si niste poze si o inregistrare, pentru a va convinge de consistenta lui.
Va pup si astept comentariile voastre💋💋💋

SVR Sun Secure
%d blogeri au apreciat: